5.10.2017 Chilestä Cono Surin viinitilalta vieraaksemme saapui pääviinintekijä Adolfo Hurtado. Hän kertoi viineistä ja viinintekemisestä ja maistelimme Cono Surin viinejä ja Krapin menun
alkuun
Brut Rosé 8cl
***
Haukimureketta, sitruunamajoneesia, öljyssä kypsennettyä purjoa ja juuressipsejä
20 Barrels Chardonnay 8cl
***
Basilikamoussea, kevyesti kuivattuja kirsikkatomaatteja, jokirapuja
ja vuohenjuustolastuja
Cono Sur Organic Sauvignon Blanc 8cl
***
Paahdettua sorsanrintaa, kurpitsa-tattipaistosta, suppilovahverolientä ja Calvados-kastiketta
20 Barrels Pinot Noir 12cl
***
Suomalaisia pientilajuustoja;
Peltola Blue sinihomejuustoa & Aroniamarja-raparperihilloketta
Juustoportti Luomu GR Grand Reserve & kirsikka-chutney
Väinö valkohomejuustoa & pihlajanmarja-omenahilloketta
20 Barrels Cabernet Sauvignon 8cl