Cono Sur & Adolfo Hurtado

5.10.2017 Chilestä Cono Surin viinitilalta vieraaksemme saapui pääviinintekijä Adolfo Hurtado. Hän kertoi viineistä ja viinintekemisestä ja maistelimme Cono Surin viinejä ja Krapin menun
alkuun
Brut Rosé 8cl
***
Haukimureketta, sitruunamajoneesia, öljyssä kypsennettyä purjoa ja juuressipsejä
20 Barrels Chardonnay 8cl
***
Basilikamoussea, kevyesti kuivattuja kirsikkatomaatteja, jokirapuja
ja vuohenjuustolastuja
Cono Sur Organic Sauvignon Blanc 8cl
***
Paahdettua sorsanrintaa, kurpitsa-tattipaistosta, suppilovahverolientä ja Calvados-kastiketta
20 Barrels Pinot Noir 12cl
***
Suomalaisia pientilajuustoja;
Peltola Blue sinihomejuustoa & Aroniamarja-raparperihilloketta
Juustoportti Luomu GR Grand Reserve & kirsikka-chutney
Väinö valkohomejuustoa & pihlajanmarja-omenahilloketta
20 Barrels Cabernet Sauvignon 8cl

Uusimmat kommentit

29.09 | 06:21

Terve,
Olisin kiinnostunut viiniklubin toiminnasta. Onko teillä ollut Korona-aikana tilaisuuksia?

21.09 | 16:12

Tervetuloa maistamaan eri vuosikertoja Ch.Musar-viinistä to 1.10. klo 18.30! Tastingin hinta 30e/hlö. Vahvistathan osallistumisesi viimeistään ma 28.9.

21.02 | 11:47

Merkkaa jo kalenteriin ti 31.3. Nikolaihofin viinien tasting. Lisää infoa tästä tulossa. Muistathan maksaa jäsenmaksun 2020!

29.01 | 08:39

Hei,
hyvää alkanutta viinivuotta 2020!
Aiemmista suunnitelmista poiketen joudun peruuttamaan keskiviikolle 5.2. sopimamme tastingin työkiireideni vuoksi.
Aloitamme viinivuoden vasta 3.3. Sushi & Viini -tastingilla Ravintola Sesongissa Järvenpäässä.
Olen