WineMaker's Dinner 29.9.16

alkuruokana noutopöydästä Suomalainen Syksy –buffet Smetanasilliä, Anjovissilliä, Valkopippuripaahdettuja silakoita & syksyn juureksia ja keitinperunoita Graavattua lohta ja jokirapukastiketta, Täytettyjä silakkapihvejä ja piparjuuritartaria Krapin palvaamosta Krapin palvihanhea, omena-kaalisalaattia ja siiderivinegrettiä, Krapin sorsa-hanhenmaksaterriiniä & luumu-omenahilloketta Palvattua luomupossua ja pihlajanmarjahilloketta, Krapin palvattua peuranpaistia & säilöttyä punasipulia Sadonkorjuun satoa & metsän antimia & syksyn salaatteja Kurpitsapiirakkaa ja rakuunakastiketta, Kukkakaalipikkelssiä & syksyn pikkelöityjä metsäsieniä Sinappista valkosipuli-kurkkurelissiä, Marinoituja paahdettuja punajuuria Salaatti kurpitsasta ja vuohen fetajuustosta & Krapin hunajalla maustettua kumina-vinegrettiä Salaatti paahdetusta perunasta ja puutarhan sadosta, Vihersalaattia & Krapin mustikka-viinietikkaa ja yrttiöljyä Vina Real blanco & crianza 8cl *** Syksyn keittoa & Krapin luomuleipiä ja voita Riistamakkaraa, Rosmariini-puolukkahilloketta & Krapin sinappia *** pääruokana pöytiin tarjoiltuna Lapin peuran ulkofilettä ja tummaa katajanmarjakastiketta puikulaperunapyrettä ja paistettua punakaalia Vina Real Reserva 12cl *** jälkiruoka ja kahvi noutopöydästä Suomalaisia pientilajuustoja & Krapin hillokkeita Taateli-puolukkahyvettä, Krapin puolukkahilloa & marenkia, Tummasuklaakonvehteja, Pikkuleipiä, Kahvia, teetä Esterhazy Eiswein 8cl

Carlos Delage & Petteri Ingraeus

Uusimmat kommentit

29.09 | 06:21

Terve,
Olisin kiinnostunut viiniklubin toiminnasta. Onko teillä ollut Korona-aikana tilaisuuksia?

21.09 | 16:12

Tervetuloa maistamaan eri vuosikertoja Ch.Musar-viinistä to 1.10. klo 18.30! Tastingin hinta 30e/hlö. Vahvistathan osallistumisesi viimeistään ma 28.9.

21.02 | 11:47

Merkkaa jo kalenteriin ti 31.3. Nikolaihofin viinien tasting. Lisää infoa tästä tulossa. Muistathan maksaa jäsenmaksun 2020!

29.01 | 08:39

Hei,
hyvää alkanutta viinivuotta 2020!
Aiemmista suunnitelmista poiketen joudun peruuttamaan keskiviikolle 5.2. sopimamme tastingin työkiireideni vuoksi.
Aloitamme viinivuoden vasta 3.3. Sushi & Viini -tastingilla Ravintola Sesongissa Järvenpäässä.
Olen